voetbal moppen

weet u ook nog een leuke voetbal mop stuur hem dan naar ons door via contact

 

Na een voetbalwedstrijd, loopt een voetballer naar de scheids en vraagt: "Heb je even 5 seconden?" Scheids: "5 seconden wel ja." Voetballer: "Vertel me nu maar alles wat je van voetbal weet!"
 
Jantje gaat voor het eerst met zijn vader naar een voetbalwedstrijd. Hij vraagt zich af waarom de spelers op een supporter schelden. Vader: "Omdat hij een blikje naar de scheidsrechter gooide." Jantje: "Maar hij gooide helemaal niet raak." Vader: "Daarom juist!"
 
Ik ben niet echt bijgelovig zegt de trainer maar nu we 13-0 achterstaan zie ik de toekomst somber in.
 
Een supporter tegen de scheidsrechter: "Waar is je hond?"
De scheidsrechter, verbaasd: "Ik heb helemaal geen hond."
De supporter: "Wat? Blind en dan geen hond!?"
 
Wat is het het verschil tussen een bankovervaller en een voetballer? De bankovervaller zegt: 'Geld of ik schiet!' De voetballer zegt: 'Geld of ik schiet niet!'
 
Een lerares in het zesde leerjaar is een hevige Genk-supporter. Op een dag vraagt ze in de klas wie er allemaal voor Genk supportert. En ja hoor,alle handjes gaan de lucht in,behalve eentje. De juffrouw vraagt voor welke ploeg Jantje dan wel is. Hij zegt:Voor Club Brugge juffrouw. De lerares is duidelijk kwaad dat hij niet voor Genk is en vraagt:Waarom ben jij dan wel voor Brugge? Jantje antwoordt:Mijn vader en moeder zijn voor Club Brugge dus ben ik dat automatisch ook De lerares zegt:en als je moeder een hoer was,en je vader een drugsverslaafde,voor welke ploeg zou je dan zijn? Zegt Jantje:Ja,dan zou ik een Genk-supporter zijn.
 
Zoontje van profboetballer komt met zijn rapport thuis. Pap, ik heb goed nieuws. Mijn contract met groep vier is met nog een jaar verlengd.
 
Dokter, regelmatig wordt het mij op het veld geel en rood voor de ogen. klaagt de verdediger. de dokter geeft hem de volgende raad: wissel de scheidsrechter dan eens een keer!
 
Rechter tegen supporter: "U blijft er dus bij, dat u de scheidsrechter enkel met tomaten naar zijn hoofd gegooid heeft?"
Supporter: "Jawel, edelachtbare."
Rechter: "Hoe verklaart u dan die builen op het hoofd van de scheidsrechter?"
Supporter: "Het waren tomaten in blik, edelachtbare."
 
Een man staat naar een voetbalwedstrijd te kijken en heeft voortdurend luidruchtig kritiek op de scheidsrechter.
Deze wordt het uiteindelijk zat en vraagt aan de man: "Wie fluit deze wedstrijd nu eigenlijk, u of ik?!"
Zegt de toeschouwer: "Als u dat al niet eens weet, geen wonder dat u er niks van bakt!"
 
Een man is gek van voetballen, en vraagt zich af of ze in de hemel ook voetballen. Hij gaat naar de pastoor en legt hem zijn vraag voor. De pastoor kijkt op van deze vraag, en kan de man zo 1-2-3 geen antwoord geven. "Maar," zegt ie, "vanavond bel ik toch met de hemel, dan vraag ik het De Grote Baas zelf wel even. Kom morgen maar terug."
Dus de volgende dag komt de man weer bij de pastoor, en de pastoor zegt: "Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat ze inderdaad voetballen in de hemel. Het slechte nieuws is dat je voor volgende week staat opgesteld."
 
Er komt en man bij de kassa en zegt: ik wil een kaartje voor de wedstrijd Ploeg A en ploeg B.
Zegt de kassajuf € 37,50 a.u.b. hier hebt u € 18,75 ik ben maar supporter voor één ploeg.
 
Een erg domme voetballer staat na de wedstrijd onder de douche met een paraplu. "Waarom doe je dat?" vraagt een teamgenoot. Antwoordt deze "ik ben mijn handdoek vergeten."
 
Een voetbalploeg moet uit spelen tegen psv. De spelersbus rijdt al uren door eindhoven maar ze kunnen het philips stadion niet vinden. Uiteindelijk stapt een van de spelers uit en vraagt aan een voorbijganger "Hoe komen wij bij psv?" Waarop de man antwoordt "Trainen Jongen, heel hard trainen!"
 
Een vrouw voelt zich verwaarloost door z´n man. De vrouw zegt: "Jij denkt ook alleen nog maar aan voetbal! Je weet bijvoorbeeld onze trouwdag niet eens meer!" "Wel", zegt de man." Dat was op de dag dat Nederland van Duitsland won!" 
 
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb